keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Halloweasel Ferret Show 2018

Muutama sananen viime näyttelystä, johon osallistuttiin, eli Halloweasel ferret show Vantaalla :)

Hassua, miten parin-kolmen tunnin unista on tullut jo vakio frettinäyttelyä edeltävänä yönä :D
En muista, että olisin kertaakaan nukkunut yli neljää tuntia ennen näyttelyä. Osasyynä siihen on muutenkin oma unirytmini, kun en meinaa nukahtaa millään aikaisin. Yleensä uni tulee jossain siinä 12-5 välillä... Tein ennen tarjoilijan töitä, käytännössä pelkkää myöhäistä iltavuoroa, liekö sieltä jäänyt tällainen unirytmi. Toinen asia on se, että näyttelyihin yleensä ajaa sen vähintään tunnin, ja pakkaaminen jää yleensä aina aamuksi, joten herätys on aikaisin.

Tällä kertaa napattiin Irene ja fretit Rosmo ja Saastamoinen Hyvinkäältä mukaan. Tykkään, että näyttelyssä on joku juttukaveri vieressä, kun tuo mun mies yleensä vaan nukkuu tai katsoo puhelimella sarjaa pitkälti koko näyttelypäivän. ( No tällä kertaa se katto elokuvia autossa :D )
Nyt ei tullu kierreltyäkään juuri ollenkaan moikkailemassa ketään muita, kun liikkuminen oli hankalaa. Tosiaan, mursin jalkapöydästä luun tuossa 4vkoa sitten, ja olin näyttelyssä kyynärsauvojen kanssa.. Onneksi apukäsiä oli mukana ja mulle tuotiin heti ystävällisesti tuolikin kun paikalle saavuttiin :) Jalka ei ole luutunut vieläkään, hidasta tuntuu olevan ja hermoja raastavaa.

Tilaa oli !

Meidän askeettinen aitaus ja sauvatkin siinä nököttää :D

Näyttelypaikka oli ihanan tilava ! Hyvin mahtui aitaukset ja mahtui liikkumaan. Meidän porukka kävi lounastauolla syömässä läheisessä ravintolassa. Paikanpäältä kahviosta ostin kahvia ja leipää. 5 € kahvipassi (sai juoda kahvia niin paljon kuin jaksoi) oli kätevä, tosin itselleni se ei tullut kannattavaksi. Join vain kaksi kuppia päivän aikana :D

Tuomarit olivat nopeita ja päivä loppui aiemmin kuin ajattelin. Koko päivä itseasiassa meni yllättävän nopeasti ja "kivuttomasti", ottaen huomioon, että istuin melkein koko päivän samassa tuolissa tönöttäen. Muutenkin järjestelyt meni hyvin, ei mitään valittamista.

No sittenpä tulikin yllätys, kun Milo oli luokkansa toinen! Meidän näädät kun ei tunnetusti tosiaankaan ole mitään palkintohirmuja :D No mukava yllätys oli <3 Se on niin hieno poika. Palkintopussista löytyi nätin ruusukkeen lisäksi riippumatto, herkkuja, vitamiinitahnaa ja hiirilelu. Irenen Rosmo tuli myös luokkansa toiseksi! :)  (Rosmo on muuten Milon isä)

En lähtenyt keppien kanssa köpöttelemään eteen, joten Jukkis ystävällisenä haki palkinnon :)

Kotona rankan päivän jälkeen. Poseeraus ei enää huvittanut, nii hän päätti vaa näyttää kieltä.
<3

Isä ja poika <3

Ihastelin jo päivän alussa myynnissä olleita itsetehtyjä petejä ja riippareita, silmälläpitäen uutta hankkimaani jättiboksia, johon mahtuisi hyvin kaksikin riipparia. Pohjalle mahtuu myös hiekkalaatikko ja sen eteen viltti. Hyvä hankinta pidempiä ajomatkoja varten.
No päivän lopussa sorruin (ja sain Irenenkin sortumaan) ostamaan pedin ja riipparin, oli niin nätti kuosikin tuossa riipparissa.

Riippari 8e, peti 12e

Seuraavaksi sitten Capital-näyttely samassa paikassa Vantaalla 1.12 :) Sitä ennen pitäisi Iinun penikkatautirokotus uusia, kun meni juuri umpeen. Jos sen jälkeen pitäisi vaikka pienen näyttelytauon, se kuitenkin vie rahaa jonkin verran näin opiskelijana. (Bensakulut, ilmomaksut, syömiset jne)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti