sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Sanoiko joku pentuja !?

 Noniin, nyt niitä viime kirjoituksessani lupailemia uutisia :)
Nyt viitsii kirjoittaa tännekin, kun mainos on julkaistu muuallekkin nettiin.

Eli tosiaan Iinu lähti Lisan (pickpocket's ferretsin kasvattaja) luo 26.4. kun kiima alkoi näyttää siltä, että pikkuhiljaa voisi treffailla. Iinu pääsi treffeille Eemin (Makesomenoise Joker) kanssa 28.4. ja astutus onnistui kahteen otteeseen.
Tämä on jo Iinun kolmas kiima tänä vuonna, ja olen helpottunut, että viimein päästiin eteenpäin, mutta myös surullinen Iinun siskon Nagan menehdyttyä. :( Nagan piti alunperin olla Eemin parina.
Lisa on toiveikas ja mahaa tunnusteltaessa uskoo siellä olevan pentuja :)
Pentujen odotetaan syntyvän 9.6. Toivon että kaikki menee hyvin ja sieltä tulee ihania pikkuiinuja maailmaan <3 Uskon, että Iinu on suojelevainen ja hyvä emo. Ainakin valeraskauden aikana se on raahannut "pesäänsä" pieniä pehmoleluja ja puolustanut niitä kuin viimeistä päivää ;D

Kuolen varmaan jännitykseen sitten, kun synnytys on lähellä ja kehittelen päässäni kauhukuvia siitä, jos Iinulle sattuu jotain. Onneksi siihen on vielä vähän aikaa :D
Iinua on jo kova ikävä, vaikka se on ollut pois kotoa vasta reilu kaksi viikkoa. Olen erittäin ylpeä siitä, miten hieno tyttö Iinusta on tullut sen aikuistuttua <3 Siinä on meidän makuun juuri sopivassa suhteessa luonnetta, ja pehmeyttä.

Iinu & Eemi
Kuva: Lisa Hyöky
Rankkaa hommaa..
Kuva: Lisa Hyöky

Niin hieno tyttö <3
Kuva: Lisa Hyöky

Kuva: Lisa Hyöky


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti