maanantai 10. huhtikuuta 2017

"Lomalla viimeinkin .. "

Vihdoin saa vähän hengähtää ja hetken keskittyä itseensäkin.
Nimittäin 2 viikon loma töistä, nyt vielä 1,5 viikkoa. Tuntuu, että aika on kokoajan kortilla.
Töissä uuden ravintolan avajaishässäkät, pitkät päivät, kouluhaut ja pääsykokeissa ramppaamiset ..
Kaikenlaista. Ensimmäiseksi lomalla suuntasin sukulaisten luo Lappeenrantaan, josta palasin eilen. Iinua ei mukaan voinut ottaa, kun paikanpäällä asuu 2 koiraa, eikä voi tietää, miten toisiinsa reagoisivat. Mieheni oli myös reissussa viikonlopun, joten Iinua kävi lauantaina työkaverini hoitamassa. Hyvin oli ilmeisesti mennyt, sama hoitaja oli viime reissullakin :) Kyseinen henkilö onkin oikeastaan ainoa, jonka antaisin edes tulla hoitamaan. En tiedä miksi, mutta jotenkin sen vain tietää, kuka on oikea. Hän vähiten arasteli Iinua ensikohtaamisella, ehkä se johtuu siitä.

Tänään paistoi ihana kevätaurinko, ja aamukahvia juodessa tajusin häpeäkseni, etten ole varmaan pariin viikkoon ulkoiluttanut Iinua.. Takapihalla playpenissa kyllä, mutten muualla. Kaivoin uuden ihanan flexin esiin ja lähdettiin katselemaan kevättä.


Kaverini kävi koiransa kanssa eräs päivä kahvilla, ja nauroi näille. Kieltämättä, näyttäähän nuo vähän kuin ne olisi jollekin rotalle tarkoitetut. :D

Iinulla on sellainen tapa. Kun mennään ulos ja kannan sen muutaman metrin pois ovelta, se suuntaa aina suoraan takaisin ovelle. Ulkoilu on edelleen tosi jännittävää, häntä on välillä ihan pörrössä ja jos erehdyn laittamaan sellaiset vaatteet joita pitkin on helppo kiivetä, ei ulkoilusta meinaa tulla mitään. Se kun kiipeää kokoajan niskaan. Toisaalta, on aika hyvä juttu, että kun laitan käden maahan niin Iinu tulee heti luo. Jos se vaikka pääsis valjaista irti, toivottavasti tulis silloinkin.

Takas sisälle kiitos !
pörröhäntä" Syliin ! "

Suunnittelin sellaista, että pitäisiköhän ostaa toinen playpen nyt kesän tullessa, vaikka ne tosi kalliita onkin.. Saisin liitettyä ne yhteen ja tehtyä takapihalle isomman aitauksen. Siinä olis sitten hyvillä ilmoilla takapihalla puuhastellessa kiva pitää Iinua. Toi yksi playpen (11 paneelinen) on kuitenkin niin pieni loppujenlopuksi, tuo vain pitkästyy siinä.

Lopuksi pentutilanne päivitys. Se pentue, josta olimme suunnitelleet pentua, ei onnistunut ensiyrittämällä. Nyt ollaan juteltu toisen kasvattajan kanssa ja katsotaan miten tilanne etenee :) Poika oli aluksi toiveissa, mutta tarkemmin ajatellen ei sillä ole niin merkitystä. Tyttöihin taitaisi nyt olla paremmat mahiksetkin. Toivotaan, että kesäkuun alussa olisi uusi vipeltäjä talossa :)

7 kommenttia:

 1. Meilläkin on noita playpenejä hankittu kaksi, toinen tuli melko pian sen jälkeen kun tajusin kuinka helppo niitä on yhdistellä. Pääsevät sitten tytöt välillä kaikki yhtäaikaa ulkoilemaan, kun vielä ei ole mahdollista tehdä mitään kiinteää tarhaa :)

  Oletteko te muuten tulossa Iinun kanssa Eläinystäväni -messuille ensiviikon viikonloppuna?

  VastaaPoista
 2. Oon töissä viikonlopun :( katoin kyllä tota tapahtumaa, jatkuu vissiin sunnuntaihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messut ovat lauantain ja sunnuntain. Lauantaina messut ovat auki muistaakseni kuuteen ja sunnuntaina viiteen.

   Poista
  2. Sunnuntai olis vapaapäivä, pitää harkita sitä.. Sinne olis kai pitänyt jo fretti ilmottaa jos haluis tulla esittelemään :/ Mietin että tilaisin noita lisäpaneeleja ensin, kun en ehkä raaski ostaa suoraan uutta kun se on sen 137 € ja vasta ostettiin edellinen :D Auttaa se 3 kpl:kin vähän, ja sitten ostaa taas myöhemmin seuraavat 3 :)

   Poista
  3. Messujen järjestäjä haluaa eläintiedot viimeistään 17.4., eli uskon että Iinunkin ehtii vielä saada mukaan, kun laitat Kasperille viestiä :) Messuilla enempi esittelijöitä kun on aina kivempi kuin vähemmän.

   Poista
  4. Aa! Kattelin noita facebook sivuja nii siellä luki 5.4, siks aattelin ettei ehi. Mutta laitanpa heille viestiä :)

   Poista
 3. Ai sä et odotakaan enää Kaaokselta? Noh, toivottavasti löytyy sopiva pentu :)

  VastaaPoista