keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Erilaisia luonteita

Asunnon kahtiajako jatkuu :D
Näyttäisi siltä, että kyllä se pomo on tuo Aatu. Retuuttaa Iinua menemään.
Iinu ei kylläkään pelkää vaan luonteelleen ominaisesti syöksyy vain "tulta päin" ;D
Lopputulos on aina sama, Aatun hampaat on Iinun niskassa kiinni ja se pyörittelee
Iinua ympäri. Harmi, että eivät intoudu leikkimään muita leikkejä ainakaan vielä.
Luulen kuitenkin että tuo "tappelukin" on vähän vaihtelua kummallekin yksin kyyhöttämiseen, siis
ilman lajitoverin seuraa. Aatulla alkaa olla aika selviä kiiman merkkejä, Iinu on jo kiimansa kärvistellyt ja implantti laitettu.

Nää on niin mainioita otuksia, kun kaikilla tapaamillani on ihan erilaiset luonteet. Tässä onkin kaksi melkein ääripäätä. Iinu on jääräpäinen, kokoajan menossa eikä malta olla sylissä kauaa. (Poikkeuksena frettinäyttelyt, siellä esitetään niiiiin kilttiä tyttöä ;D ) Ruokaa ei malta syödä kerralla paljoa, vaan taas pitää päästä touhottamaan. Aatu taas köllöttelee mielellään sylissä, ei todellakaan pure eikä näyki, ja on liikkeiltään huomattavasti hitaampi. Tykkää rapsutuksista ja heti kun jääkaapin ovi aukeaa, on hän paikalla tuijottamassa, saisiko sieltä jotain herkkuja. Kaikki ruoat mitä antaa, katoavat salamannopeasti kitusiin. Ruokahalua siis löytyy. Söi muuten tänään Iinunkin ruoat .. ;D Aatu ei myöskään pysy juostessa kunnolla Iinun perässä, tosin onhan sillä massaakin huomattavasti enemmän.

Nää kaksi erilaista luonteenkirjoa on kasvattanu yllättäen hirveesti frettikuumetta.. Kummatkin on niin ihania vaikka niin erilaisia. Olis huippua, kun olis kaksi luonteeltaan erilaista frettiä itsellä.

Ps. Iinu on taas lopettanut suuremman puremisen ehkä viikko sitten ! Ihanaa ! Naama ja nilkat on edelleen riskialueita kyllä, mutta muuten ei pure. Pitkään se taas kestikin, joten helpottavaa on. Uskon sen olevan implantin ja valeraskauden jälkimaininkeja. Luin eilen joltain nettisivulta, että pureminen valeraskauden aikana voi jatkua jopa 2kk ennenkuin helpottaa.

Päästä välillä sille puolelle !

3 kommenttia:

 1. Ihanaa, että pureminen on helpottanut! :) Sitkeys palkitaan!

  Meilläkin kaikki pojat on kohtuullisen erilaisia. On mukavaa, kun jokaisella on omat uniikit juttunsa!

  Toivottavasti teidän loppuviikkokin hoitolapsen kanssa sujui hyvin :) Meilläkin on muutaman kerran ollut hoitolaisia. Onneksi ei ole ollut pahempaa painia, vaan on riittänyt et on irroteltu ja jäähdytelty välillä!

  Kevään pentuaika senkuin lähenee ja kuume varmasti kovenee. Itse olen nyt niin ihastunut muutamaan tutun pikku tyttö näätään, että varmasti tekee jokseenkin tiukkaa sanoa keväällä/kesällä ei kaikille äärimmäisen suloisille pikku nääpille ♥ Mutta kyllä me edelleen ollaa pitäydytty, että tänä vuonna ei laumaa täydennetä enää. Toisaalta Jesperin ja Joonatanin edelleen jatkuva välien selvittely helpotta pahinta kuumetta.. Joonatanin rupista niskaa rasvatessa muistaa hyvin, että kuinkas kivaa se uuden totuttaminen laumaan onkaan! Vaikka eihän se kaikkien kohdalla ota yhtä pitkään. Kasperi ja Joonatan mätsäs tosi nopsasti yhteen ja päästiin vaan Kasperin niskan repimisellä. Joonatan ja Jesper sen sijaa on repiny toistensa niskoja syksystä asti. Ei niin pahasti, että joutuisi toteamaan ettei tästä mitään tuu. Ja vierekkäinkin kuitenkin nukutaan, eikä enää ihan joka päivä nii oteta kuninkuus paineja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain taisin lukea, että pojilla olisi yleensä vähän enemmän noita kuninkuus tappeluita totuttautuessa? Ei tule mieleen ketään, jolla olisi poika ja tyttö :o jännittää, miten Iinu ottaa sen vastaan, jos siis poika saadaan :) Ensi-sijasesti haluaisin pojan, mutta eihän sitä ikinä tiedä mitä tapahtuu sitten kun pennut näkee :D

   Poista
  2. Joo kyllähän pojilla niitä enemmän on, vaan eipä ne tytötkään tarvittaessa toiseks jää. Meidän yhdellä tutulla oli uros ja naaras. Molemmat jo hieman vanhempia, tulivat ihan hyvin juttuun. Toisen joutuivat valitettavasti nyt lopettamaan ja tyttönen jäi sitten elelemään yksin. Ihan yhtä mahdollista ja mahdotonta se tyttöjen ja poikien yhteen sovittaminen taitaa olla kuin samaa sukupuolta olevien. Miten nyt sattuu kemiat kohtaamaan, tämä toki vain mun käsitys, ei fakta. Lisäksi pentuna ottavat paremmin vastaan uusia. Esimerkiksi selkeästi vanhempien frettien laumaan pennun sovittaminen voi olla haaste kun tietyt roolit on jo jaettu ja pennun tulee löytää paikkansa sieltä. Mutta en usko että teillä tulee mitään ongelmaa asian kanssa :)

   Poista